Multileje Pressemeddelelse

VISION HAR UDVIKLET ET GENIALT KONCEPT FOR LEJE AF BRILLER

Vision gruppen har gennem de sidste 20 år udviklet et koncept, der ikke tidligere er set inden for branchen. Konceptet går ud på, at kunderne kan få så mange briller med i deres lejeaftale, som de ønsker. Den månedlige ydelse er stadig den samme.

FLERE BRILLER AT VÆLGE IMELLEM

Man har udviklet konceptet for at tilfredsstille behovet blandt de kunder, der gerne vil have flere briller at vælge imellem i hverdagen. Dette ønske kan man imødekomme med dette koncept, der har navnet Vision Multi Leje®.

BEHOV FOR FORSKELLIGE BRILLETYPER

Vision Multi Leje® tager hensyn til at der går mange mennesker rundt, som slet ikke har de briller, de ønsker, eller som har behov for forskellige brilletyper, alt efter hvad de foretager sig i løbet af dagen. Med dette koncept har de mulighed for at have flere forskellige briller at vælge imellem, fx et ekstra par til avislæsning eller et par helt specielle festbriller osv.

SAMME MÅNEDLIGE YDELSE UANSET ANTALLET AF BRILLER

Det er også tankevækkende, at folk skifter deres garderobe ud løbende, mens brillerne stadig er de samme år efter år. Et af argumenterne for at beholde de gamle briller har været, at det er dyrt at skifte dem ud med nye. Men med Vision Multi Leje® er de ekstra briller ikke længere nogen større investering. Man udvælger simpelthen bare den eller de briller, man har lyst til, og opretter så en lejeaftale til en månedlig ydelse på kr. 125,- for briller med enkeltstyrkeglas eller kr. 225,- for briller med flerstyrkeglas ? uanset antallet af briller. Lejeaftalen giver samtidig ret til nye briller lige så tit, man lyster. Oven i den faste lejepris kommer et engangsgebyr fra kr. 400,- på enkeltstyrke og kr. 900,- på flerstyrke pr. brille. Priser, der ligger langt under normalpriserne, hvis man skulle købe brillerne.

UDELUKKENDE KVALITETSBRILLER

Vision består af 4 forretninger, der er spredt ud over hele landet,  Alle forhandler udelukkende kvalitetsbriller, som nu kan fås til ekstra fordelagtige priser. Blandt mærkevarerne findes : Silhouette, Skaga, Blackfin, Lafont, Morel, Tom Ford mm.